Beste muziek album van 2022

Beste muziek album van 2022

Beste muziek album van 2022

Wij demonstreren de mooiste muziek in onze Audio Forum winkels. Vaak krijgen wij de vraag of we onze afspeellijsten kunnen delen. Daarom geven we in dit artikel onze persoonlijke top albums van 2022. We zijn erg benieuwd naar jouw mening dus laat het ons vooral weten onderaan dit artikel.

Terrene

– van de Deens en Franse artiesten Lauge & AES DANA. Een genot om naar te luisteren op een mooie Hi-Fi set. Het gehele album is een samensmelting van verschillende stijlen; Downtempo, IDM, Ambient Techno. Een album om lekker onderuitgezakt op de bank naar te luisteren en te onthaasten.

Ali

– van Khruangbin / Vieuwx Farka Toure. Afrikaanse Folk muziek met een moderne twist. Heerlijk om op een rustige avond te beluisteren. Door de heerlijke basgitaren die het ritme aangeven, aangevuld door de geweldige Afrikaanse percussie kun je genieten van de definitie op een hoogwaardige stereoinstallatie. Zeker in het eerste nummer Savanne goed hoorbaar. De groep biedt een vleugje reggae en geeft aan dit album een internationale vibe.

22 Make

– van Oh Wonder. Een lekker pop album met een vleugje Hi-Fi. Uitgebracht in 24 bits 96 kHz wat je niet veel ziet in pop muziek. De stem van de zangeres is heerlijk warm en zacht.

Share this post

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties