De beste Soundbar die je ooit gehoord hebt?

De beste Soundbar die je ooit gehoord hebt?

De beste Soundbar die je ooit gehoord hebt?

Maak kennis met de nieuwe soundbar van Bang & Olufsen. Waar veel fabrikanten eerst beginnen met een lijst aan specificaties laat Bang & Olusfen je vooral genieten van het uiterlijk. Technology mag namelijk een verrijking van je interieur zijn en niet iets wat je liever uit het zicht plaatst. De Theatre is verkrijgbaar in diverse afwerkingen die de ogen goed de kost geven. Geheel passend verkrijgbaar voor een 55, 65 en 77 inch TV. Bang & Olusfen werkt samen met LG, waar de C en G serie perfect aansluit op de buitenrand van de soundbar. Ook de afstandbediening is in het geheel te integreren wat het gebruikersgemak ten goede komt. Kiest u voor een ander merk TV dan is wel te genieten van het geluid via de HDMI eARC, maar dan niet het gemakt van de integratie.

Beosound Theatre surround
Bron: Bang & Olufsen

Hoe klinkt de Theatre

Een soundbar die Dolby Atmos ondersteund klinkt natuurlijk erg ruimtelijk. Dat is bij de Theatre niet anders. Erg knap gedaan is de plaatsing van het geluid. Zeer naturel zoals we gewend zijn van B&O en toch ook indrukwekkend. De hoge tonen zijn kristal helder. De Theatre is onderdeel van het draadloze Mozart platform systeem. Dit betekend dat je met de Theatre ook muziek kunt streamen. Is dit dan ook de beste Soundbar voor muziek? Een Soundbar is ten alle tijden een compromis voor de muziek liefhebber ten opzichte van een stereo installatie. Toch dankzij de volwaardige woofers en de slimme technologie aan boord is de Theatre een goede muziek installatie.

Surround geluid van de B&O Theatre

Zoals gezegd is de soundbar op zichzelf al heel goed in staat om het geluid van de film indrukwekkend en ruimtelijk weer te geven. In de soundbar zit een microfoon en bijgeleverd een meetmicrofoon. Hierdoor is kamercorrectie toe te passen op de akoustiek van de ruimte. Doordat de Theatre met BeoLink is uit te breiden kun je het effect van surround nog meer versterker. De BeoLab 19 subwoofer en de BeoLab 28 of Beolab 18 als achter luidsprekers maken dit tot een echte bioscoop ervaring zoals te zien op bovenstaande foto. De Theatre is dan technisch gezien het middelpunt dat dit alles mooi laat samen werken zonder timing problemen.

Het design

Bij Bang & Olufsen maken ze de perfecte mix tussen verbluffend geluid en een prachtig lifestyle product. De ontwerpen zijn bijna sculpturale interieur objecten die ook nog eens goed klinken. De Theatre past hier helemaal in. Standaard is de soundbar afgewerkt met een mooi gevlochten doek. Optioneel is een massief houten lattenwerk verkrijgbaar als grill. Het metaal is tevens in diverse tinten verkrijgbaar waardoor de soundbar in elk interieur passend te maken is. Standaard is de Theatre soundbar op een dressoir te plaatsen. Optioneel hangend aan de wand of op een gemotoriseerde voet. Met de optionele Vesa bevestiging plaats je de LG tv perfect in lijn met het ontwerp.

Beosound Theatre
Bron: Bang & Olufsen

Wil je waanzinnig geluid en aan je interieur geen consessies doen? Dan is de Theatre perfect voor jou. Maak binnenkort eens een luisterafspraak in onze winkel en beleef het zelf. We zitten in de Westfield Mall of The Netherlands te Leidschendam. Bel 070 222 8355.

Dolby Atmos soundbar

Wanneer je op zoek gaat naar een soundbar die Dolby Atmos weer kan geven dan zijn er natuurlijk ook alternatieven. De Denon Home 550 heeft een zeer compact formaat met een warm geluid. Erg budget vriendelijk en naar wens te koppelen met de Home Subwoofer. Wil je een meer kamer vullend geluid dan kun je kiezen voor de Sonos Arc. Ook deze kun je draadloos koppelen met een subwoofer; de Sub (gen3). Maar wanneer alleen het beste goed genoeg is en je gaat voor pure geluidskwaliteit gecombineerd met sculpturaal design dan moet je zeker de Theatre van Bang & Olufsen overwegen.

Dolby Atmos Soundbar
Bron: Sonos

B&O Theatre reviews

We vinden het zelf erg interessant te lezen wat anderen van producten vinden. Andrew Robinson is een grote YouTuber die reeds vele audio producten onder de loep heeft genomen. Zo nam hij ook de Beosound Theatre in zijn beoordeling mee. Bekijk hieronder de lange video waarin hij in detail verteld over de kwaliteiten van de soundbar.

Share this post

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties