Ontdek de vernieuwde 700 serie van Bowers & Wilkins

Ontdek de vernieuwde 700 serie van Bowers & Wilkins

Ontdek de vernieuwde 700 serie van Bowers & Wilkins

Het uiterlijk van de 700 serie

De 3e generatie 700 serie van Bowers & Wilkins haalt een aantal stijlkenmerken van de vorige generatie naar een hoger niveau. De bekende tweater bovenop, vanuit de 800 serie, heeft een organischer verloop waardoor hij er veel stijlvoller uit ziet. Ook de woofers zien er veel luxer uit dankzij de zilverkleurige ring. Ook staat de woofer behuizing een stukje naar voren waardoor de speaker kast veel meer charme krijgt.

De plint is nu een vast onderdeel van de kast geworden. In de 702 is deze extra speciaal uitgevoerd doordat de bas-reflex poort aan de onderzijde zit. Hierdoor is hij veel makkelijker te plaatsen in vergelijking tot zijn voorganger. De speaker kan hierdoor ook wat dichter bij de achterwand staan.

De nieuwe speaker serie is verkrijgbaar in glanzend zwart, of wit en daarnaast in de nieuwe kleur Mocha. Een prachtige houtfineer kleur in een satijn afwerking. Deze moet je echt bij ons komen bekijken.

Bowers & Wilkins 702 S3

De tweeter bovenop de kast is in meerdere modellen nu beschikbaar. Voorheen allen de 702 en 705. Nu heeft ook de 703 en zelfs de center speaker de tweeter bovenop. Dit is gedaan om minder reflecties van de hoge tonen op de kast te krijgen. Hierdoor klinkt de speaker veel ruimtelijker.

Hoe klinkt de Bowers & Wilkins 700 s3

We benoemde al even de makkelijkere manier van plaatsen in de ruimte. In vergelijking tot de 700 s2 is de nieuwe s3 lijn veel gemakkelijker aan te sturen. Hiermee bedoelen we dat minder vermogen nodig is aan versterking om het maximale eruit te halen.

Bowers & Wilkins 705 S3

Ze klinken wat warmer, in het geheel wat soepeler. De vorige serie had echt veel en de juiste aansturing nodig om volledig tot zijn recht te komen. Klinkt extreem precies, maar met te weinig vermogen niet altijd de wow factor. Dat heeft de nieuwe serie absoluut wel. We nodigen je graag uit om te komen luisteren in onze showroom en stellen hier graag samen met jou de ideale combinatie samen.

Welke uitvoeringen kunt u kiezen

Als vloerstaande luidsprekers heeft de nieuwe 700 serie 3 modellen. De 702, dit is het vlaggenschip met de nieuwe speciale plint en bas-reflex poort onderin. De 703, nu ook met de tweeter bovenop, en daarnaast de 704, een erg smal maar prachtig klinkend model. Deze is tevens verkozen tot product van het jaar. Bekijk hier alle AFNL awards.

Dan is er als boekenplank luidspreker de 705 met tweeter bovenop. Deze is gemakkelijk aan te sturen en klinkt bijzonder gedetailleerd. De 706 en 707 hebben relatief wat meer vermogen nodig maar klinken wel erg mooi helder. Bijvoorbeeld ook toe te passen als achter luidsprekers in een surround opstelling.

Bowers & Wilkins 700 serie surround

De serie bevat ook een center speaker. Hier heeft u de keus uit de HTM72 en de HTM71.

Welke versterker heb ik nodig voor de nieuwe Bowers & Wilkins speakers

Als eerste maak je de keus voor surround of stereo. Wil je namelijk 2 speakers aan sturen of ga je voor de maximale filmbeleving.

Voor de 702 en 703 kies je voor een wat krachtiger versterker. Bijvoorbeeld de Naim Supernait of de Denon PMA A110. De 704 is gemakkelijker aan te sturen met bijvoorbeeld een Naim Uniti Atom of een NAD M10, zelfs een C700 of Bluesound Powernode krijgt de 704 tot zingen.

Een mooie combinatie voor de 705 kan met een Denon PMA 1700 of de MCR612 van Marantz. Een 706 en 707 passen mooi op bijvoorbeeld een Model 40 van Marantz.

Bowers & Wilkins 707S3

Advies over de nieuwe 700 serie

Laat je adviseren in onze winkels over de beste combinatie en laat jouw oren de keuze maken. Ook geven wij advies over bekabeling en plaatsing in jouw ruimte.

Share this post

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties