Pi5 en Pi7 van Bowers & Wilkins, de beste in-ear hoofdtelefoon?

Pi5 en Pi7 van Bowers & Wilkins, de beste in-ear hoofdtelefoon?

Pi5 en Pi7 van Bowers & Wilkins, de beste in-ear hoofdtelefoon?

In-Ear draadloze hoofdtelefoons zijn er in vele vormen en maten. De kwaliteit kan enorm verschillen. Net als de bedragen die je ervoor neer moet leggen trouwens. Bowers & Wilkins staat bekend om goed geluid voor een acceptebele prijs. Zeker niet de goedkoopste, maar het is dan ook een premium merk. Als je naar de Pi5 en Pi7 luistert hoor je het direct. Ja, dit is goed geluid, dit is Bowers & Wilkins.

bowers & Wilkins pi5s2

Wat is er nieuw aan de 2e generatie Pi5 en Pi7?

Wat direct op valt is dat ze een stuk lichter zijn. De eerste generatie had een metalen afwerking. Dit kwam erg luxe over. Echter in het dagelijks gebruik en met name tijdens sporten kwamen ze wel eens los uit je oor. Daar is Bowers & Wilkins mee aan de slag gegaan. Deze 2e generatie is van kunststof gemaakt. Veel lichter en prettiger in je oor. Ze blijven nu veel beter zitten is onze ervaring.

oplaad case pi7s2
Bron: Bowers & Wilkins

De Pi7 S2 komt nu met een oplaad doos die werkt als een hoge resolutie audio transmitter. Huh! Ja, je kunt een bron aansluiten op het doosje met een draad en dit geluid vervolgens draadloos naar je oortjes sturen. Waarom is dat handig zou je denken? Waar dit het beste van toepassing is zal in het vliegtuig zijn. Je kent allemaal wel die waardeloze wegwerp oortjes die je in het vliegtuig krijgt. Zorg vanaf nu voor jouw eigen hoge kwaliteit geluid met de Pi7.

24-bits audio met AptX

Pi7 ondersteund 24-bits audio met de aptX Adaptive codec. Doordat er meer data in het digitale signaal zit klinken ze vele malen beter. Dit moet je echt uit proberen. Het verschil tussen een MP3 en een cd kennen we allemaal. De hoofdtelefoon beschikt over een 2-weg speaker configuratie. Mooie midden tonen en kristalheldere hoge tonen mag je verwachten van deze nieuwe generatie. Ervaar muziek en films zoals de artiest het bedoeld heeft.

Noice Cancelling

Je kunt nu nog beter van de muziek genieten door Flexibele actieve noice cancelling. Ruis wordt opgevangen door de microfoontjes in de oordoppen en zal gefilterd worden waardoor je er veel minder last van hebt.

noice cancelling pi7s2
Bron: Bowers & Wilkins

De Pi5 S2 heeft een aantal flitsende kleur combinaties. Net als de Pi7 heeft ze zeer geavanceerde noice cancelling waardoor je ongehinderd kunt genieten van jouw favoriete album. Dankzij de TWS-technologie die zorgt voor een stabiele verbinding tussen de twee oortjes is de Pi5 in staat zeer hoogwaardig geluid te produceren.

Batterij duur

batterij duur pi5 s2
Bron: Bowers & Wilkins

Wist je dat je met 15 minuten opladen al weer 2 uur muziek kunt luisteren? Dankzij de Quick Charge ondersteuning zit je dus zelden zonder muziek. Helemaal opgeladen luister je 4 uur achter elkaar. Is de nieuwe True Wireless Pi5 en Pi7 de beste In-Ear die je kunt kopen? In deze prijsklasse laten ze vele achter zich. De Pi5 S2 en Pi7 S2 zijn nu beschikbaar in onze winkel.

Share this post

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties