Kies ik de nieuwe Perl of Perl Pro in-ears?

Kies ik de nieuwe Perl of Perl Pro in-ears?

De markt voor hoge kwaliteit in-ear hoofdtelefoons met ANC (noice cancellation) is erg competitief. Dit is goed voor de consument want de lat ligt hierdoor erg hoog. Denon brengt deze maand hun top segment hoofdtelefoon uit in twee uitvoeringen. De Denon Perl en de Denon Perl Pro. Ze zien er niet alleen goed uit, de techniek is baanbrekend en dat leggen we verder uit in dit blog.

Gepersonaliseerd geluid. Dat dekt in grote mate de unieke eigenschappen van de nieuwe Perl in-ear hoofdtelefoons. We kennen allemaal wel te test die een baby ondergaat om het gehoor te testen. Deze techniek wordt in de Perl en Perl Pro gebruikt om een profiel te krijgen van jouw unieke oor. Dit heet de Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT) en zorgt ervoor dat een EQ wordt geladen specifiek voor jouw gehoor. Dit wordt bereikt door een pulse uit te sturen. De informatie die uit de trillingen van jouw oor terug komt verwerkt de Perl om de EQ hierop aan te passen. Een knap staaltje techniek. De muziek klinkt dan dus ook voor iedereen hetzelfde, dat is het doel.

De nieuwe Denon Perl

Denon Perl heeft de hierboven genoemde AAT techniek aan boord. Hiermee kan deze nieuwe hoofdtelefoon van Denon gepersonaliseerd geluid leveren. Zoals elke in-ear van hoge kwaliteit mag Noice Cancellation (AAC) niet ontbreken, dus ook dat heeft deze Perl. Met 6 uur batterij aan boord kun je er een groot deel van de dag mee door. Van sporten tot reizen in de trein of lekker muziek luisteren bij het wandelen. Uiteraard kun je hem ook gebruiken om online vergaderingen mee te doen of een telefoon gesprek te voeren. Een grote wens van gebruikers is de mogelijkheid tot het aanpassen van de EQ. Dat kan dus ook met Denon Perl. Wil je wat meer bass of juist liever wat minder, dat regel je gemakkelijk in de app.

Denon Perl Pro

Ben jij iemand die altijd het beste wenst? Dan is de Denon Perl Pro voor jou. Het grote verschil zit hem voornamelijk in de ondersteuning van AptX welke lossless audio ondersteund. Daarnaast zit Spatial Audio van Dirac Virtuo ingebouwd wat de ruimtelijkheid in jouw muziekervaring vergroot. Ook krijg je 2 uur extra accu duur, tot 8 uur maar liefst.

De werking van Massimo AAT

Welke in-ear kies ik?

Kijk je graag films in de trein? Dan is de ruimtelijke geluidservaring van de Perl Pro wel erg aantrekkelijk. Met AptX en Spatial Audio ondersteuning klinkt dat echt anders dan een standaard linker en rechter signaal. Voor gewoon goede muziek zit je bij beide goed. Dan is de batterij duur een afweging die je kunt maken. Het meest vernieuwende in deze Perl in-ears is het gepersonaliseerde geluid en dat hebben ze beide.

Share this post

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties