Marantz Stereo 70s

Marantz stereo 70s

Marantz Stereo 70s

De nieuwe Marantz ontwerpen zijn een absoluut lust voor het oog. Maar ook intern hebben ze een grote stap in kwaliteit gemaakt. De Stereo 70s biedt een warm geluid op 2 kanalen die perfect past in een woonkamer van een filmgenieter. De Stereo 70s heeft namelijk een HDMI Arc poort, 3 4k poorten en 3 8k poorten zodat al jouw randapparatuur direct op de receiver kan worden aangesloten.

Voor wie is de Marantz stereo 70s

De meeste surround relievers richten zich voornamelijk op de kwaliteit van het surround beeld. Uiteraard is in het hogere segment dit minder een probleem zoals de Cinema 40. Een muziekliefhebber zal dus eerder geneigd zijn een mooie stereo receiver te bestellen. Maar er blijft dan een groep mensen over die zowel film als muziek liefhebber is. Daar past de Stereo 70s perfect thuis.

Wat biedt de Stereo 70s

De nieuwe Marantz Stereo 70s geeft een prettig warm stereo geluid. Perfect passend bij de nieuwe Bowers & Wilkins 600 s3 serie bijvoorbeeld. De Stereo 70s valt op door de enorme hoeveelheid aansluitmogelijkheden. Zo beschikt hij over 3 – 4K poorten en 3 – 8K ingangen. Daarnaast heeft hij een HDMI Arc poort die je met jouw smart TV kunt verbinden. Hierdoor kun je goed genieten van een grote hoeveelheid randapparatuur zoals een DVD of Blu-ray speler, een Gameconsole, TV box of streamer zoals een Apple TV.

Hiernaast is de Stereo 70s in de basis gewoon een goede stereo versterker. Hij geeft 75W en is hiermee prima in staat een scala aan luidsprekers aan te sturen. Ingebouwd zit ook het HEOS systeem. Hiermee kun je de receiver als streamer gebruiken. Luister direct naar miljoenen nummers via Spotify of Tidal bijvoorbeeld. Luister je graag naar een LP? Ook dat kan op deze Stereo 70s met een Phono MM ingang.

Luister naar de nieuwe Marantz Stereo 70s

Nog niet overtuigd? Kom hem luisteren in onze winkel. Hij staat als demo opgesteld in de stereo wand waar je kunt kiezen uit meerdere luidsprekers. Onze adviseurs maken altijd graag tijd vrij voor een demonstratie.

Neem contact met ons op

Share this post

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties