De nieuwe Sonos Move 2

Sonos move 2

De nieuwe Sonos Move 2

De Sonos Move is een zeer populaire luidspreker en biedt de perfecte oplossing voor verplaatsbaar geluid in en om het huis. Nu is de 2e generatie beschikbaar gekomen met een aantal grote upgrades. De Sonos Move 2 heeft alles wat al goed was verbeterd. Dat leggen we verder uit in dit blog.

Langer luisteren

Als je lekker aan het luisteren bent vergeet je natuurlijk de tijd. Deze nieuwe Move 2 heeft een grotere accu capaciteit waardoor je tot 2x langer kunt genieten van je favoriete artiest. Ook als je tuinfeest wat langer duurt dan gebruikelijk, hij gaat tot 24 uur mee. Nog een toegift? Ook dat is mogelijk met de nieuwe snellader die hem in korte tijd weer extra luistertijd geeft. De bas woofer zit in een gesloten behuizing en is aangestuurd met een digitale signaalverwerking die hem dieper doet klinken dan voorheen.

Ruimtelijk geluid

In de Sonos Move 2 zit automatische Trueplay ruimtecorrectie. Dit klinkt heel technisch maar daar heb je als gebruiken dan ook wel erg veel plezier van. De Move 2 scant zelf de ruimte en past digitaal het geluid hierop aan. Het resultaat is een perfect afgestemd geluid op de plek van luisteren. Dus waar je ook bent, het klinkt altijd optimaal met Move 2.

De Move2 heeft nu niet 1 maar 2 tweeters voor de hoge tonen en zijn naar links en rechts geplaatst in de behuizing. Dit geeft de Move 2 de mogelijkheid een meer ruimtelijk geluid te geven. Heb je interesse in deze nieuwe uitvoering van Sonos? Ga dan snel naar onze webshop: bestel Sonos Move 2.

Share this post

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties