Hoe gaan Hi-Fi en interieur samen?

Hoe gaan Hi-Fi en interieur samen?

Hoe gaan Hi-Fi en interieur samen?

Een vaak gemaakte opmerking in onze winkel is: ‘dat past niet in ons interieur’. Dat snappen we. Een speaker heeft een klankkast. Dat is een grote doos om te zien. Gelukkig zijn daar ook oplossingen voor.

Hi-Fi meubilair

Een audio installatie wegwerken in een kast gaat niet zomaar. De afmeting moet juist zijn. Zeker niet elke kast bij het wooncentrum heeft mooi afgewerkt speakerdoek zodat het geluid van de luidsprekers door het deurtje kan. Maak kennis met Clic. Een Deens meubelbedrijf gespecialiseerd in Hi-Fi meubels. De diepte maten zijn speciaal ontwikkeld voor jouw apperatuur. Zo past op de 45,5 diepte uitvoering perfect een platenspeler. De breedte van de compartimenten zijn groot genoeg voor een standaard receiver. Achterlangs is ruimte voor bekabeling. Het totaal maakt een hoogwaardig afgewerkt design object waar dan naar wens samengesteld een versterker en speakers in past.

clic wandmeubel
Bron: Clic.dk

Een mooi afgewerkt versterker rack

Ben je een echte audiofiel dan wil je natuurlijk jouw apperatuur in het zicht hebben. Echter is daar vaak thuis wat discussie over. Het past niet zo mooi in het interieur. Wanneer je de Clic meubelen gebruikt kun je dit thuis beter passend krijgen in het design. Zo kies je jouw kleur of houtfineer afwerking naar wens. Laat de voorzijde open of plaats ze achter speakerdoek. Informeer naar de mogelijkheden in onze winkel.

Bron: Clic.dk

Hi-Fi meubel als soundbar

Een soundbar is een veel gevraagde speaker om zo het geluid van de tv een upgrade te geven. De muziek liefhebber wordt hier niet direct heel blij van. Muziek is immers opgenomen in stereo en zo wil je het ook het liefst terugluisteren. 2 speakers dus. Gelukkig kan het ook anders. Plaats 2 mooie speakers op of in een design meubel van Clic. Sluit ze aan op een compacte versterker met HDMI eArc en je hebt je eigen soundbar gemaakt. Alleen dan met super Hi-Fi geluid.

Clic meubel
Foto: Cornelis Tinga

Een mooie combinatie is bijvoorbeeld de Sonos Amp op de Opticon 1 van Dali. Of de Naim Unity Atom met de Bowers & Wilkins 707s3. Beide versterkers hebben de nodige HDMI ingang om het TV geluid te ontvangen. Bovenal zijn het waanzinnig mooie versterkers die met de ingebouwde streaming mogelijkheden muziek van Tidal of Qobuz kunnen laten horen zoals het bedoeld is. Lees hier meer over streaming diensten.

Kom gerust eens binnen in onze winkel waar we samen de juiste set samen kunnen stellen.

Share this post

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties